torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivää ja mietteit elämäst :)

Oikke ihanaa naistenpäivää, teil kaikil ihanaisil naisil :)

Aurinkko paistta täyrelt terält ja  pitäis ol vaan oikke hyvätuuline ku oikke kevät kohde mennä lujaa vauhtii. Mut kai sitä joskus saa ol allapäi ku tunttu et murheet vaa kasaantuu koko, aja eikkä näy loppuu. Olen yleens yltiö positiivine mut olen kyl sitä mielt, et kyl se kuppi mulki täyttyy senttäs joskus. Onkkes ihana mieheni on kyl positiivisuude perikuva vaik mikä olis tilanne. Mut on se jännä et yleensä ku joku asia menee huonost, ni sit muitaki juttui tulee samaan syssyyn. Tosiaan elämä menee semmosis jännis sykleis et on niit hyvii jaksoi ja sit taas huonoi jaksoi. No yritän kumminki ajatel et kyl ne asiat suttaantuvat niin ku ain ja täyttyy vaa siihe uskoo.

Jaahas sit hiukka tietys sisustus asiaa vaihteeks hahah, meinaa olkariin vaihdoin kevät tyynyt sohval ja samal tohinal mies laitto kevät maton lattial  :) No nii nyt tervetuloa vaa kevät  :)Ajattelin et viel en vaihda tota paksua torkkupeittoa pois ku olen niin vilukissa ;) kyl niin kivast saa ilmet vaihdettuu ihan noil tyynyn vaihdoil ja setä melkke enite teenki hahahh. Ei muuta ku oikke ihanaa aurinkoist päivä jatkoo kaikil ja kiva ku poikkesit meil  :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi asioilla on tapana aina järjestyä, vaikka välillä kuppi tuleekin täyteen :)
  Oikein ihanaa Naistenpäivää sinulle Johanna ♥

  VastaaPoista
 2. Niinhä se yleens on mut kyl nyt sit sais se suuntaa vaihtuu ja äkkii kans ;)
  Samoin sulle, sinne kauas :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Naistenpäivän iltaa sinulle Johanna ja koetahan jaksaa. Pilvien takana on aina aurinkoista ja huonoissa päivissä on se hyvä puoli, että niiden jälkeen osaa taas arvostaa hyviä päiviä !
  Olohuoneesi on oikein soma - kivat tyynyt !

  VastaaPoista
 4. Marianna : Niinhän se menee mut ku nyt ei näy valoa putken pääs, vaa ain tulee lissää vettä myllyy huoh. Oikkee verenpaine on kohahtanu ylös, ku murehdin kaikkii asioi. Mut yritänkki miettii jottai mukavaa ja sisustaminen on sitä eikkä mieti sit muuta :) Kiitos kehuist :)

  VastaaPoista