lauantai 3. maaliskuuta 2012

Aurinkoist lauantait :)

Heippa, taas :)

Aurinko paistta täydelt terält ikkunoist sissä ja linnunt laulaa komiast. Ihanaa on se vaa kevät koittanu ja on sitä odotettukki taas. Koko ajan kiihtyy sisustus vimma, mitä enemmä valoa tulee. Kyl sitä ruppe oikke nurkki tiiraa et milt näyttää ja mitä tarvis taas laitta uutta. Rehellisest sanottuna mä kyl tiiraan niit ain ja koko aja jottai suunnittele, mut kyl niin on kaikil sisustus hulluil ettei se vaa mun oire ol  ;) Makkarii ostin uudet ihana keväset tyynynpäällise ja kyl ny on niin keväst. On se jännä kui pal jo tyynyt vaihtaa eri ilmeen huonees. Ajattelinki ny teil esitellä meidä makkarii ekakerra et ei muuta ku tervetuloa vaa  :)

 Tää lipasto on mun yks rakkaimmist huonekaluist ja ostin sen viime kesäl ku muutettii tänne asumaa. Yks päivä olin kaupunkil asioil ja kävin yhes sisustusliikkees mikä kans myi vanhoi huonekalui ja ku näin tämän peilipiironkin ni se oli rakkaut ens silmäyksel. Se oli vaa pakko heti osta et mikkä ei auttanu. On 1900- luvult ja kyl tosi hyväs kunnos ikäsekses, vähä niin ku minäki  ;) Verho on mun lemppari kaupast Indiskast ja pöytälamppu on kans sielt. Toi lamppu onki todella kaunis ku on valo pääl, ku se valo tulee noist raoist .

Täs oli pikkane turisti kierros makkaris ja toivottavast viihdyit mukana  :)

2 kommenttia:

  1. Todella ihana tuo lipasto ja mukavan valoisa makuuhuone. Meillä on tuollainen asemankello keittiössä ja täytyypä muuten todeta, että kellon löytäminen on usein vaikeaa. Kauniita ja sopivan kokoisia kelloja ei niin vain löydykään ! Omani ostin 4 sitten Suomesta :) Sille piti sitten hankkia oma laukku lentomatkalle ja kuljettaa käsimatkatavaroissa, ettei vain menisi rikki reissun aikana....kaikkea sitä ihminen tekeekin, kun jokin löytö on pakko saada mukaan kotiin !!!

    VastaaPoista
  2. Ajattelin jo etten yhtkää, komenttia saa tähä postauksee ;)Toi kello oli jätetty meidä taloyhtiön roskiskatoksee ja sielt sen bonkasi ekana hah ja toimiki viel :)Joo etin ite tietynlaist kelloo keittiöö, mut nyt kun haluisin sellase ni ne ol loppu yhest mu lemppari liikkeest ja ei tienny saaks niit viel. No olet säkin tosiaa hurahtanu, tähä sisustajan ihanaan hulluuteen ku noin pal näit vaivaa kello takia ;)

    VastaaPoista