lauantai 4. helmikuuta 2012

Pakkas launtai kotosal :)

No niin pyörähdin aikani kuluks kameran kans, meidän keittiön vieres olevas ruokailu tilas  :) Pöydäl on mieheni ostamat ihanat tulppaanit  ja niit oliki viime kevääl joka viikko ostettava uus kimppu kotiin ;)
Miehen kans käytii täl viikol Ikeas ja tietty sielt ain jottai mukka tulee ;) Kuolasi jo viimeks siel käydessäni noit ihanii kevässii pikkassii kippoi ja ne oliki vaa 1.90 kpl ja noi lasilautase olivat vaan 2.90 ja meinaan käyttää niit kevääl ja kesäl tarjoiluastiana :) Olen iha astiahullu ja Ja kyl kaapit pursuaaki kippoo ja kappoo hahhahahaha...Niin ja on noi lasilautase kyl ihanat kesäl ku grillataa ni sopii hyvin meidän terassi teksiilien kans ;)

Tänään mennää kullan kans saunaan ja sitä enne laitan meil nassuun kasvonaamiot :) Näit on vaihtoehtoina varelma, sukula ja toffee namnam..Mut siis ajatelkaa et mun mieski haluaa, tämmöse naamion nassuunsa ;) Et me ollaa ku kaks marjaa illal naamioittemme kans ;) Sit koht pitäis alkaa väsää illaks tortilla vuokaa ja se onki herkkua :) Illal katotaa elokuvia kynttilän valos, oman kullan kainalos :)

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää keittiö, suloinen vanha kakkuvuoka seinällä :)
  Ikea on kyllä justiinsa sellainen paikka, mistä ei koskaan ihan tyhjin käsin kotiin lähde... mutta kuullostaapa hyvältä tuo tortillavuoka - laitatko ohjeen joskus? :D
  Kivaa lauantai-iltaa teille sinne Turkkusee!

  VastaaPoista
 2. Ihanat viikonloppu-suunnitelmat siellä teillä ♥
  Ja tortillavuoan ohje kelpaisi minullekin :)

  VastaaPoista
 3. Ellis: Juu toi Ikea on semmone et, harvoin sielt iha tyhjin käsin lähtee pois ;)Mäkin unohdin mainit et ostin sielt samal ihanii vesikynttilöi ja 10 kpl 100 tunni kynttilöi ku ovat siel halvimmat :)Toi kakkuvuoka on todel vanha ja ihanast patinoitu ja on mun suvun peruja :)Laitan ton ohjeen myöhemmin tänne, ku kotosal on rakas nörttini ;)

  VastaaPoista
 4. Tarja: Se eiline sauna jätettii välii ku mul tuli joku hormooni aalto ja oli kauhia kuuma hah ;) mut niit kasvonaamioi tehtiin kyl, mut en suosittele noit ostamaan. Ostin nyt ekaa kertaa halvat kasvonaamiot H&m ja oli kyl huonot kummalki ja ei jääny raikas tunne jälkke päi ihoon ;)Olen ennen ostanu semmost toisen merkkist ja neki vaa jottai 2-3 e kpl, mut todela paljon paremppa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis koti! :) Oi, koti-illat on niin parhaita! Eileen oli isäntä leiponut hirrrrrvvveeen täydellisen suklaakakun, lämmittänyt puuhellaa ja takkaa (sisällä varmaan +30). Kyllä kelpas viettää koti-iltaa PUTOUKSEn parissa :D

  VastaaPoista
 6. Villa Harmonia : Aiaiaia kyl sul kans sit kelpas :) On se ihanaa men kottii ku on mies laittanu siel kaikenlaist ja tosiaan harvinaist et mies leipoo aivan ihanaa kertkaikkiaa ;)

  VastaaPoista