keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Mont asiaa, yhel kertta :)Mieheni osti mulle eilen ihanii tulppanei, ku käytii kauppareisul ja oikke 20 kipalet ni on komiat tos korkias maljakos  :) Näiden tulppanien kera haluan toivottaa kaikki uudet lukijat mukka ja kiittää komiast kävijämääräst tääl . Olis tosi kiva jos ain, jottai pikkast kommenttia tulis kans samal ku niit on kiva lukke  :)


Tätä paitaa kuolasi kaupas mont kuukaut, mut pidin kalliina ku oli 35.- ni en ostanu sitä. Mut kappas kappas se oliki ny, sit alennettu reilust ja makson vaa 10.- e jeeeeee  ;) Yleensä en sinist käyt ollenkka, mut rakastuin toho kauniisee kuvaa ja tietty timantteihi . Hihat onkas jännät tommoset, lepakkohihat. Noi korut soppi passelist paidan kans ja miehelt olen saanu ton ihanan rannekorun. Nii näi sivuhuomautuksen täyttyy sanoo et, sisustushulluuden lisäks olen koru ja laukkuhullu ja miten ny muuten vaan hiukka vinksallaa  ;) Paidan säästän meidän keväist, Tukholman matkaa varte.


Täs toine pait minkä ostin lähiaikoina ja tilasin sen Cellbessist ja oli kyl halppa 22.- e ja vaikuttaa iha hyvä laatuselt kans . Mun mielest kaunis kuvio ja jännä helma, mikä on just mun vartalol hyvä malli ( päärynä vartalo ) . Noi vaalianpunase korut sain kaupan pääl lehtitilauksest ja oikke ihmettelin ku oli noin hienot ja sopiiki passelist ton paidan kans. Toine koruvaihtoehto on toi pitkä sydänkaulakoru ja sit kauniit " timantti lumihiutale " korvikset mitkä ostin joulumarkkinoilt. Mul on miljoona korua ja kyl joka päivä käytänki erinlaissi, vaatteide mukka ja sama homma noitte laukkujen kans.


Jaahas sit täytty lähtee saunaa, miehen kans enne ku siel on 100 astet hahahah..Oikke kivaa illan jatkoo teil ja palataa asiaa taas  :)

9 kommenttia:

 1. Kauniit paidat!
  Saunasta tuli mieleen, että mun äidin mies ei päästä ketään saunaan ennen kun se on ihan oikeesti se 100 astetta.. ja vielä puusauna.
  Helppo perskarvojen depilaattio ainakin. Kaikki palaa, kun lauteille istuu :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit paidat, tykkäsin valtavasti tuosta alemmasta vaaleanpunaisilla kukilla :) Mulla ei sitä saunaa täällä ole ja tulen niin kateelliseksi, kun joku puhuu saunomisesta - niin tekisi mieli saunaan ! Joillakin täällä asuvilla suomalaisilla on sauna, mutta oma mieheni ei saunasta perusta, joten meille ei sellaista ole vielä rakennettu :( Mokomakin norski ;) No, kenties vielä joskus... Ihanaa iltaa sinne kotikulmille !

  VastaaPoista
 3. Maanvaiva : Kiitoksia :)
  Olen kova saunoja ja varsinki puusauna on ihana, mut tääl on sähkökiuas ja semmone 80 astet on siin hyvä. On muute liian kuiva ja iho oikke palaa...
  Hah no kyl 100 astet on pirust ja kunnon puusaunas on kyl sit kuumat oltavat, et kyl ne peppuska karvat palaa..

  Marianna : Kiitos ja niiaus :)
  Kun asuin Norjas parikyt vuot sit, ni siel talos oli sauna mut todella erikoisest tehty. Käytäväst mentti suoraa löylyhuoneesee ja suihkutilat oli käytävän toises pääs. Eli ku menit saunaa etkä halunnu et joku näkee sut alasti, niin pyyhe piti ottaa lauteil mukkaa ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat tulppaanit olet mieheltäsi saanut!
  Joskus kannattaa odottaa... niinkuin sun kävi tuon sinisen paidan kanssa... ja eikös se olekin niin että diamands are a girl´s best friend :D
  Ihanaa keskiviikkoiltaa teille sinne!

  VastaaPoista
 5. Naisella ei voi koskaan olla liikaa koruja, vaatteita, kenkiä, laukkuja, kukkia, ym ym...
  Oliskin oma sauna!!

  VastaaPoista
 6. Ellis : Mun mies ostaa melkke joka viikko, mul tulppanei ku tiettä et tykkään niist ja kyl hän itekki niist tykkä :)
  Mul on monest käyny sillai et ku en heti ost jottai, ni myöhemmi se on alennukses . Tosiaan ton sinise paidan kans, kävi just sillai. Juu mä tykkään kauhia pal kaikest kimaltelevast, just tommosis paidois.

  VastaaPoista
 7. Anne-Mari : Juu olen samaa mielt, kaik hömpötyksii kuuluu naisel ol ja se on iha naiseuden oikkeus :)
  Kyl sauna on ihana, vuode olttii kerrostalos ja meinasi hulluks tul ;)

  VastaaPoista
 8. Oijoi! Ihanasti kirjoittelet murteella! Taidan käydä hakemassa extrakupin kahvia ja lukea blogisi alusta alkaen :)

  Mukavaa päivää ja jäin lukijaksi, tietenkin :)

  VastaaPoista
 9. Onnellinen koti : Oikke pal kiitoksii kehuist :)Kivaa ku tulit lukijaks ja yrit jotta ymmärttä ;)

  VastaaPoista