perjantai 10. helmikuuta 2012

Kampaajal käyntiä ja viikonlopun alkua :)
Olin pari viikkoo miettiny jos leikkauttaisin hiuksiani reilust ja rohkeana menin keskiviikkona kampaajal :) Toi kuvan naine ei ole siis minä hahahahhahah...Mut tosiaan samantyyppine leikkaus tehtii mut etuhiukset on hiuka kevyemmät ja muutenki hiuka enemmä kerroksittain leikkattiin. Mul on pirust hiuksii, ni toi kerroksittain leikkaamine on iha ehdoton juttu. Ny olo on ku kaljul ku niin pal lähti ;) Mut olen tosi tyytyväine ja ei tule solmuikaa niin pal päähä ;) Mieski kehus et voi ku olet kaunis mut taitais tarvita optikol käyntii pikasest ;) Ajattelin värjätä ny viikonloppuna ite hiukset 100000000 kerran ja punaseks niin ku ain :) Mul toi väri pysyy tosi hyvin mut juurikasvu on pirun nopiaa . Laitoin 9.12 viimeks värin ja se on vielki pirun hyvä mut juurikasvua on paljon ja se on tosi typerän näköst . Mun päähän on paras toi Schwarzkopffin kestoväri ja laittelen ain vähä eri punase sävyjä vaihtelun vuoks. Sattumalt löysin pari viikkoa sit kirpparilt just mun värii ja tota merkkii pari putelia ja vaa 4.- e kpl ku kaupas yks about 10.-e . Saa nähdä onk mul yhtää karvaa pääs ku noi päähäni laitan, ku ei tie kui vanhoi on hhahaha no rohkea rokan syö vai mitä ja purkit oli ainaki uutta mallia :) Mut kyl toi ite värjäämine on nii pal halvempaa, vaik mulki menee pari purnukkaa kerral . Tietty ton punase värin kans se värjäys on oma sähläämises, ku saa varoa kaikkii pintoi ym. Mä laitanki sanomalehtii lavuaariin ja suihkuverhon siirrän ylös tankoon ja ite olen melkke ilman vaattei hah on se varsinaist meininkii kyl . Mut olen todennu et en raski maksaa värjäyksest ja viime kesäl ku laitoin kampaajal värin ni kotoo huomasi et jossain kohti oli viel juurikasvu näkyvis eli oli laittanu liian vähän väriä :( Yleensä mul ittel onnistuu ain vaik ny ei kannattais puhuu mittää ku värjäys on vast edespäin ;)
Viikonloppuna vietetää pikkaset äidin synttäri juhlat ja teen täytekakun ja varmaan sellasii voitaikinast tehtyi hyrrii namnamnam..Täl viikol tein pari jäälyhtyä ja niihin laitanki illal kynttilät ja on ne kyl tosi kauniit ja ihanat ny ku on pakkast . Kaupas oli tarjoukses Hellapoliisin kokki kirja " kanaruuat" ja oli kyl ihanii ohjei. Teen huomen tai sunnuntai meil siit kirjast ruuan " pekoniset broilerirullat " ja vaikuttaa kyl lupaavalt lurps :)
Jaahas sit täytyis alkka puuhastelee kaikkee ja siivous kutsuu et ei muuta ku oikke hyvää viikonloppua kaikil :) 

3 kommenttia:

 1. Päivitystä kaipaisi kyllä tämäkin pää, viimeisestä kampaajalla käynnistä on vierähtänyt aikaa ihan "hiukkasen"...
  Varsinkin näin talvella tahtoo kampaajakäynnit venyä, kun ulos lähtiessä nykäisee vain pipon päähän, niin ei kukaan tiedä millainen pehko siellä alla piilottelee :D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi ja ihanaa, että kirjoitat murteella :) Kampaajakäyntiä tässä suunnitellaan täälläkin...talvihiukset ovat ihan kauheat, elottomat, sähköiset ja usein todellakin piilotettuna ! Onneksi mennään kevättä kohden :) Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Tarja: mä halusi hiukset äkkii lyhyemmäks, ku pakkases menee iha solmuun niskast eikä harjakaa mee läpi hahahah ;) Nyt onki ihana kevyt olo, vaik vielki hiuksii riittää :)
  Marianna: ajattelin ens alkku et kirjotanko murteel, mut päädyin tähä ratkasuu ku valla puhunki näin ;) Kyl se kampaajal käynti, piristää kummasti mieltä :)Samoin ihanaa viikonloppua, sin päi :)

  VastaaPoista