perjantai 24. helmikuuta 2012

Jee perjantaiiii :)

Heippa, taas ystäväiseni  :) Ihan ekaks kiitän yht lemppari blogiani " vuonon kimallusta " ku oli listannu mun blogini 5 joukko mis kannatta käydä :) Tosiaa tervetuloa kaikil kävijöil ja yrittäkkä saada selvää mun jutuist (Turun murteest) ! Meil kävi kaffe vierai tiistai illal mun vanha työkamu lasten kans ja taas saatiin ihanii tulppanei piristykseks. Tarjosin jauheliha pannukakkurullaa ja jätskii ananaksel ja sukulakastikkeel ( tietty sukulaa täyttyy ol ) . Räpsisin kaffe pöydäst kuva, enne ku vieraat saapu meil. Mä tykkään noist Tiimarin pallomukeist ja mies viel enemmä ja hän haluu ain ton punase pallollise ( voi pient ) . Ostin alunperin niit 6 kipalet ja sit yks hajos ja paniikis juoksin tiimarii mut tietty ne oliki jo loppu. Mut sit sattumalt löysin " Maskun Kodist " noit lissää ja ny niit onki sit kahdeksa . Mukeja mul onkki tosi vaatimaton määrä kaapis 65 kipalet ja tietty joulumukit ja kesämukit on eriksee ( tietty ) . Noi pallolliset on kivat ku kattaa pöytään kaik erivärisii ja sit servetikki laitoin eriväreil et tuliki oikke keväne kattaus . Muute toi Maskun koti on iha mahdoto paikka, tämmösel sisustushullul ku minä. Valtava halli täynnä ihanuuksia ja viel kivaan hinttaaki. Siel menee helpost pari tuntii ku kärryn kans juoksee ympäri silmät kiilue, ja hamstraa tavaraa ( todella tarpeellist tietty ) kärryn täytte. Viime kerrast jäi hamppakoloo muutamii tyynyi, ni ollaa miehen kans sovittu et mennää sin koht käymää taas . Viime kerral ostettii eteisen peili sielt ja oliki mun mielest edulline ku aik iso ja todella kaunis ja se oli jottai 50.- e luokka . Joulukuusiaki oli siel ( teko ) miljoona erivaihtoehtoo vaalianpunast, hopee,kultta,valkone,must.....Niin tietyst olen kans joulu hullu ja jouluna tuol oliki kaikkee härpäket tarjol. 


Jaahas meil tulee tänää taas kaffe vierai, täl kertta naapuri talon porukka . Ny pitäis alkka kovaa vauhtii siivoo, mut onneks mies imuroi ku vihaan sitä hah. Leivon tänään kinkkupiirakkaa ja viel mietin jaksanko leippo kans kääretorttu kakkua . Mies haki eile mul postist taas paketi ja ny täl kerral oli Hobbarist ja Jotexsilt. Ne Jotexsi verhot oliki kivat, mut laitan vast ne syksyl olkkari ikkunaa ni näätte sit. Sain -40 prossaa niist pois ni kannatti ostaa ne jo valmiiks kaappii, odottamaa mun rakastamaani syksyä. Jaahas ny peppuska ylös penkist ja ei muuta ku ihanaa viikonloppua teil kans  :)
2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, Maskun kodissa on sikamakeita juttuja. Onneks en pääse sinne ihan helpolla (joutuu kävelemään kilometrin) :D , joten en oo viime aikona käyny.. Onneks :D
    Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Ai ai jos mul olis vaa kilsa niin, menisi vaik kontate ;) Nyt matkaa 30-40 kilsaa, mut meneehä se äkkiä seki ku edes on shoppailu paratiisi :) Tietyst kukkaro ei kyl siit, paikast tykkää ollenkka ;)

    VastaaPoista