keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kevättä rinnassa :)

Moikka, taas :) Tääl on kevät rinnas ja eile osti Tiimarist 2 vaaleanpunast tyynynpäällist ja 3 kpl servettei vaa 1.90 e ja sit viel ton ihana nanna värise tabletin 2.90 oli kyl kaik edullisii ja tietty pakollisii ;) Ne Jotexin verhot ja tyynynpäälliset ei olleet ja hyvät ja taas tuli todetuks et "vanhas vara parempi " ku omast kapist löyty paremmat :) Noi Tiimarin tyynynpäälliset, laitan sohval mun maatuska tyynyjen kans :) En tie mikä mul on tullu ku enne en voinu sietää vaaleanpunast ja se ny varmaa johtu siit, et noin 25 vuot sit mul oli huonees kaik vaaleanpunast siis uskokaa ku sanon et kaik. Vaaleanpunase oli verhot, päiväpeitto, matto, lipasto, puhelin ja kenkät, laukku jopa untsari hahah :) No nyt aikusena en ole voinu sietää vaaleanpunast ollenkka ja yhtäkkii viime kesäl alko tulla jotain vaaleanpunasia juttui jopa hellemekos mis menin naimisiin oli pal sitä :) Ny ku meen kauppaan niin hypistelen kaikkee pinkkii ja mieluite just sitä vaahtokarkin vaaleanpunast tietty ;) Äske kävi yks tuttu kaffel ja leiposin pitkäst aikka jauhelipannukakku rullaa ja kreikkalaist salaattia ja makeeks omenakaneli rahkaa minkä keksi omast pääst :) Tuliaiseks saatiin ain niin ihania tulpaaneja :) Hei taas ja palataan asiaan :)4 kommenttia:

 1. Ihania ruutuservettejä! Kaunis koti teillä - onnea uudelle sisustusblogillesi!!! Kyselit blogissani valkoisista pörrökengistä, muistaakseni ovat Citymarketista. Iloista kevään odottelua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Moikka, Marsa :)
  Juu mäkin ihastusin noihi keväisii servetteihi ja oli tosi esullisetki :) Olen servetti hullu ja niit tosiaan on yks iso laatikko pullollaa mut me kyl käytetäänki niit paljo ihan arkenaki. Ne sun pörrökenkät oli kivan näköset et täytyyki kattoo Cittarist... Kivaa kevän odotust kans sul sin päi :)

  VastaaPoista
 3. Pääsetköhän edes tuon linkin kautta sinne.. vai onko bloggeri ihan sekaisin taas :D
  http://hyvaajakaunista.blogspot.com/2011/04/color-me.html?showComment=1328346455728#c3087877344084281595

  VastaaPoista
 4. Hah..no niin ny löyty ja tosiaan oli vanha juttu näköjään ni siks en löytäny...Voi per..kyl varmaa sul menee hermot jos noin usein joudut värjäämään :( Mul pysyy kyl pirun hyvin punane väri, mut juurikasvu vauhti on hirmune. Mut sitä ei kyl passais valittaa, ku monil ei kasva melkke mittää kuukaudes ;)Sä olet kyl ihanan persoonalline tapaus :)

  VastaaPoista